Gratis bezorging vanaf 10,-

Kantelbord - Dubbelzijdig - Magnetisch - Emaille 90 x 120 cm

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Volumekorting
2 stuks voor 290,00 239,67 per stuk
5 stuks voor 285,00 235,54 per stuk
10 stuks voor 279,99 231,40 per stuk
Gegevens

Wil je een kantelbord kopen dat je overal zeer intensief kunt gebruiken? Dan is dit verrijdbaar kantelbord, met emaille laag, het perfecte product! Dankzij de emaille laag is het bord krasvast en wordt de levensduur aanzienlijk verlengt. Het kantelbordis gemakkelijk in gebruik, doordat het kantelbaar, droog uitwisbaar en magnetisch is. Dit kantelbord van uitstekende kwaliteit is uitermate geschikt voor dagelijks intensief gebruik in bedrijven en scholen bij o.a. lessen, cursussen, planningen, brainstormsessies of vergaderingen.

Verrijdbaar kantelbord geëmailleerd 90x120 cm

Het verrijdbare kantelbord is dubbelzijdig te gebruiken. Het bord kan eenvoudig 360 graden gekanteld worden dankzij de quick release hendel. Draai de hendel linksom los, om het bord om te draaien. Draai het bord in de gewenste positie en draai de hendel rechtsom vast, zodat het bord niet meer kantelt tijdens het schrijven.

Het schrijfoppervlak is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit emaille voor een lange levensduur. Emaille is een soort glas laag, die onder zeer hoge temperatuur wordt aangebracht op een stalen plaat. Deze laag is krasvast en kleurvast. In tegenstelling tot een gelakt stalen bord, is een geëmailleerd bord geschikt voor zeer intensief gebruik.

Het oppervlak van het geëmailleerde kantelbord kan gemakkelijk beschreven worden met whiteboard makers. Deze aantekeningen kunnen gewist worden met behulp van een speciale wisser, droge microvezeldoek of wegwerp wisser doekjes. Deze producten kun je vinden tussen onze accessoires.

Tip: Wis de aantekeningen droog uit en gebruik altijd een schone wisser! Maak bij intensief gebruik je bord regelmatig schoon met speciale whiteboard reinigingsspray.

Kenmerken magnetisch kantelbord emaille 90x120 cm

+ Geschikt voor zeer intensief gebruik
+ Zeer krasvast
+ Makkelijk in gebruik
+ Verrijdbaar en magneethoudend
+ Kantelbaar en dubbelzijdig te beschrijven
+ Solide onderstel van gecoat metaal
+ Voorzien van zwenkwieltjes waarvan 2 met rem
+ Inclusief pennenbak over de volledige breedte

Emaille kantelbord op wielen 90x120 cm

Een verrijdbaar kantelbord kan eenvoudig op meerdere locaties gebruikt worden. Aan het onderstel zijn 4 wielen bevestigd, daarvan zijn 2 wielen voorzien van een rem. Deze rem is eenvoudig vast te zetten zodat het bord stevig op zijn plek blijft staan.

Het frame van het kantelbord is gemaakt van geborsteld aluminium. De hendel is van kunststof en het onderstel van gecoat metaal. Het schrijfoppervlak heeft een sterke magnetische werking zodat er bijvoorbeeld notities of foto’s aan het bord bevestigd kunnen worden. De markers en wisser kunnen in de pennenbak in het onderstel gelegd worden.

Voor de montage van dit kantelbord kun je onze montagevideo raadplegen.

Algemene informatie

✓ Afmeting: 90 x 120 cm
✓ Afmeting schrijfoppervlak: 86 x 116 cm
✓ Materiaal oppervlak: Geëmailleerd staal

Meer informatie
SKU 90120VDME
EAN 5601570602912
Kleur Wit
Afmetingen 90 x 120 cm
Materiaal Geëmailleerd
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 2-zijdig
Whiteboard type Verrijdbaar
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op