•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Kantelborden

Een kantelbord is ideaal wanneer u op meerdere locaties binnen uw bedrijf een whiteboard wil gebruiken. Een verrijdbaar kantelbord is onder andere inzetbaar tijdens besprekingen, trainingen, presentaties en brainstormsessies in kantoren, scholen en vergaderzalen. Onze verrijdbare whiteboards zijn van uitstekende kwaliteit, dubbelzijdig te gebruiken en leverbaar in diverse afmetingen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-30 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-30 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Duurzame kwaliteit
Onze kantelborden zijn gemaakt van sterk staal met een zeer goede kwaliteit oppervlak. Er is keuze uit een standaard gelakt stalen oppervlak of uit een geëmailleerd oppervlak. De geëmailleerde variant is uitermate geschikt voor intensief gebruik omdat het oppervlak vrijwel onmogelijk te bekrassen is. Tevens hebben alle verrijdbare whiteborden een stevige omlijsting die de randen en hoeken beschermen tegen schade, want dat kan natuurlijk voor komen tijdens het verplaatsen. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw whiteboard op statief.

Flexibel en wendbaar

Een kantelboard is door het frame met wieltjes super wendbaar. U rijdt het bord zo van de ene kant van de ruimte naar de andere kant. Of u verplaatst het bord wanneer nodig naar een geheel andere ruimte in het gebouw. Dit bespaart u de aanschaf van meerdere losse whiteboards. En omdat deze borden een kantelbaar bord hebben dat aan beide kanten te beschrijven is, heeft u dubbel zo veel schrijfoppervlak binnen handbereik. Ook kunt u de kijkhoek veranderen waardoor u geen last heeft van de weerkaatsing van (zon)licht.

Het frame van een verrijdbaar whiteboard is voorzien van 4 zwenkwieltjes om soepel alle richtingen op te kunnen sturen. Uiteraard is er minstens één wieltje op de rem te zetten waardoor het bord op zijn plek blijft staan.

Met handige afleggoot
Al onze mobiele whiteboards zijn voorzien van een ruime afleggoot waarin u onder andere whiteboard markers, magneten en een wisser kwijt kunt. Zo heeft u in iedere ruimte al uw schrijfmaterialen bij de hand.

Leverbaar in vele varianten
Verrijdbare whiteboards zijn leverbaar in vele verschillende varianten. Zo is er al een bord van 90 bij 120 centimeter, maar ook een bord van 120 bij 220 centimeter ziet u terug in ons assortiment. Daarnaast zijn er borden leverbaar die geschikt zijn voor projectie en dus heel flexibel in gebruik zijn.